SamenGROEN kijkt ambitieus naar 2020

21 Januari 2020

SamenGROEN kijkt ambitieus naar 2020

Zondag vond onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink plaats in aanwezigheid van onze mandatarissen, leden, vrijwilligers en sympathisanten. Ook onze buren van Groen Tienen en leden van de meerderheid klonken mee op het nieuwe jaar.

We blikten terug op 2019 en keken uiteraard vooruit naar 2020. SamenGROEN werkt ook in 2020 verder om onze voorstellen op de politieke agenda te zetten. We zijn er immers van overtuigd dat SamenGROEN nodig is in Glabbeek.

We blijven het huidige beleid (constructief maar) kritisch opvolgen en zullen, waar nodig, blijven reageren en alternatieve voorstellen aanbieden.
Je zal ons dus zeker opnieuw horen in de Gemeenteraad en OCMW-raad waar we ook onze eigen voorstellen op tafel zullen leggen. Ons verkiezingsprogramma vormt daarbij onze leidraad en de verschillende thema’s (participatie, verkeersveiligheid, verbinding en duurzaamheid) bevatten de basis voor onze voorstellen.

We maken er opnieuw een geweldig jaar van. Een jaar waar we opnieuw doen wat we moeten doen maar ook waar we tonen waar we voor staan. Dat doen we samen en niet alleen.

Grijp je kans, doe mee: www.samengroen.be/word_lid
en blijf op de hoogte: www.samengroen.be/doe_mee

#hetkananders
(Foto: John Vankeijenberg)