Peggy Pothoven

Kandidaat lijst SamenGROEN

Ik ben Peggy Pothoven, 46 jaar, en ik koos al bijna 20 jaar geleden om in dit mooie, rustige, historische dorp Zuurbemde te komen wonen.

Ik werk als thuisverpleegkundige voor het Wit-Gele Kruis. Van nature ben ik een zorgzaam persoon en vooral begaan met het welbevinden van onze grote groep bejaarden in Glabbeek. Meer frequente sociale ontmoetingsmogelijkheden zijn noodzakelijk om deze vaak vergeten bewoners echt deel te laten uitmaken van onze gemeente.

Er zijn ook mooie interactiemogelijkheden nodig tussen onze jeugd en senioren om hun levenservaringen te delen. Wat ons aantrok om in de gemeente Glabbeek te komen wonen, waren de groene omgeving, de gemeenschapszin en het rustige levenstempo. Dit moet zeker bewaard en gekoesterd blijven voor jong en oud.

Mijn droom is een groen dorp waar onze kinderen veilig zijn, een dorp dat zijn eigen identiteit en levenskwaliteit bewaart, met minder snel verkeer en lawaaivervuiling en het behoud van dit prachtige landelijke landschap in het hart van het Hageland.