Martine Geens

Penningmeester en kandidaat lijst SamenGROEN

Ik ben Martine Geens, woon in Attenrode-Wever en ben 64 jaar. Ik ben de fiere mama van 3 zonen en oma van 2 kleinkinderen.

Als actieve vrijwilliger in Het Ontmoetinghuis van Zorgcirkels Jongdementie in Leuven, waar ik maandelijks mijn schouders zet onder het samenstellen van de activiteitenkalender en waar ik regelmatig mee deze uitstappen begeleid, merk ik hoe belangrijk zorgzaamheid is.

Het verhaal van deze jonge gezinnen, die voor een onzekere toekomst staan, raakt me keer op keer. De kracht die mensen met jongdementie, hun familie en vrijwilligers bij elkaar vinden, inspireert me ook in mijn dagelijks leven. Daarom vind ik zorgzaamheid een heel belangrijke pijler bij de uitbouw van een sociaal beleid in Glabbeek.

Ook verkeersveiligheid ligt mij nauw aan het hart. Ik heb 2 kleinkinderen waarvan ik er eentje regelmatig ophaal aan school. Steeds opnieuw merk ik hoe gevaarlijk deze schoolomgeving is en hoe snel er nog altijd wordt gereden, zelfs tijdens de schooluren. Ook daar wil ik mij voor engageren: voor een verkeersveilig Glabbeek, zeker voor de allerjongsten!