Jouw raam telt mee!

Mei
04
04 Mei 2021 / 08:00 PM tot 09:30 PM

Location

SamenGROEN Online Infocafé (Zoom)

Event contact

Kris Lentacker

SamenGROEN Online Infocafé (Zoom)

Vind je verkeersveiligheid een belangrijk thema en wil je zicht krijgen op het verkeer in jouw straat? Plaats dan een Telraam en maak het verkeers- en mobiliteitsdebat in jouw buurt mee concreet.

Dankzij Telraam registreer je het aantal auto's, zwaar verkeer, fietsers en voetgangers en hun snelheid (auto's). Telraam biedt de technologie en begeleiding, jij levert met jouw Telraam de data. Een venster op de eerste of tweede verdieping van je woning met zicht op de straat, een stopcontact en een wifiverbinding volstaan om aan de slag te gaan.

Interesse? Neem deel aan ons online infocafé op 4 mei 2021 om 20u en leer meer over hoe een Telraam werkt, wat de voordelen zijn en hoe je er zelf mee aan de slag kan gaan.
Volgende sprekers maken je wegwijs:

- Wouter Florizoone: Project & product development manager @Transport & Mobility Leuven en Telraam deskundige
- Wim Dolfyn: Ervaringsdeskundige uit Mortsel (Groen Mortsel)
- Kris Lentacker: raadslid SamenGROEN Glabbeek en Telraam-eigenaar

Ons infocafé gaat online door via Zoom. Schrijf je hier in.

!!BELANGRIJK!! Vul zeker je emailadres in en vink 'Stuur me updates via e-mail' aan, zo kunnen we je alle informatie bezorgen om deel te nemen aan de Zoomsessie.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.